2016. dec 11.

Török ételek szakácskönyve

írta: PERA
Török ételek szakácskönyve

Végre megjelent Faruk Delialioğlu, abszolút hiánypótló szakácskönyve.

# törökízek
Eredeti török receptek és gasztrotörténetek

 

receptfuzet_promo.png

Faruk, a törökizek blog.hu szakácsa , ebben a könyvben mesél a török konyha történetéről, nélkülözhetetlen alapanyagairól, valamint a török kultúrában előforduló étkezési szokásokról.

25 autentikus török recept került a könyvbe, melyben reggelik, főételek, saláták és desszertek is szerepelnek.

Ha te sem tudod, hogy a neten keringő török receptek közül mégis melyikben bízhatsz? Esetleg tartasz tőle, hogy egy hibás arányokkal írott receptet követve dobhatod ki a drága alapanyagokat?

Vedd figyelembe, hogy itt egy egész nép konyhakultúrájáról van szó, nem csupán egy ételről. Nem mindegy a fűszerek és összetevők aránya, a főzési technika és persze az alapanyagok sem, mert nem azt az ízharmóniát és állagot kapod, ha innen-onnan összeszedett forrásokból próbálkozol. Soha nem kapod azt a végeredményt, mintha valódi, megbízható, családi recept alapján dolgoznál.

Mostantól neked is lehet ízletes, szaftos mantid és meglátod a sütlac sem ördöngösség. Nem kell hezitálnod, kérdezgetned többé, csak csapd fel a szakácskönyvedet, ha igazi török ízekre vágysz! Ha nem tudsz kiruccanni Törökországba, mégis ennél egy eredeti ízvilágú köftét vagy épp baklavára vágysz, mostantól egyszerűen főzhetsz egy török vacsit a családnak vagy a barátaidnak.

A szakácskönyv ára szállítási díjjal együtt 3.900,-

Aki december 20-ig megrendeli és kifizeti a könyvet, meglepi karácsonyi ajándékra is számíthat tőlünk a csomagban!

MEGRENDELÉS ITT!

Török Ízek

Megrendelés

Email*
Név*
Telefonszám*
Fizetési mód*
Szállítási cím*
Számlázási cím*
Szólj hozzá

gasztro szakácskönyv köfte török konyha török ételek török receptek