2018. már 25.

Török Nyelvtankönyv hanganyaggal

írta: PERA
Török Nyelvtankönyv hanganyaggal

Török Nyelvtankönyv kezdőtől - alapfokig

 

Végre itt a várva várt hiánypótló tananyag törökül tanulóknak!

img_20180325_151918.jpg

Bár mostanában egyre több segédeszköz áll rendelkezésére annak, aki meg akar tanulni törökül, mégis rettenetesen bosszantó, hogy egyetlen egy logikusan felépített, egymásra épülő leckékből álló, megbízható anyag sincs, amiből egy teljesen kezdő is tanulhat.

Vizsgáztató török tanárként azt látom, hogy a nyelvvizsgára érkezők sokszor alapvető nyelvtani szerkezeteken véreznek el. Össze-vissza keverik a legegyszerűbb dolgokat is, mindezt csupán azért, mert nincs egy megbízható, a sorrendiség jelentőségét szem előtt tartó tankönyv, amiből tanulhatnának. Ezt elégeltük meg, és a tavaly megjelent online nyelvtanfolyamunk mellé, összeállítottunk egy tankönyvet és hozzá tartozó munkafüzetet hanganyaggal, amiből garantáltan meg tud tanulni az is törökül, aki ma még egy kukkot sem tud.

Nem mindegy, hogy kitől-miből tanulsz! Ha nincs egy jól felépített megbízható tananyag, csak az időt és pénzt vesztegeted, de törökül biztos nem fogsz megtanulni.

Felesleges körök helyett most elhoztuk neked az igazi megoldást!

 

MIT TANULHATSZ MEG A TÖRÖK KEZDŐTŐL-ALAPFOKIG KÖNYVÜNKBŐL?

 

A könyv anyaga megfelel az A1, A2 nyelvvizsga szintnek.
Egy 4-5 hónapos átlagos nyelvtanfolyam anyaga szerepel benne, amely egészen az alapfokú nyelvvizsgáig képes felkészíteni téged.

Ebben az abszolút hiánypótló könyvben mindent egyben tanulhatsz, ami a török tudásodhoz kellhet. A könyvben 30, egymásra épülő nyelvtani lecke van, a nyelvtant egyszerűen, gyakorlatiasan magyarázva. Csak annyi nyelvtani fogalmat használtunk, amennyit feltétlen muszáj volt annak érdekében, hogy rendesen megértsd őket. Minden leckéhez tartozik munkafüzet rész megoldó kulcsokkal, amiben rögtön begyakorolhatod, amit tanultál és leellenőrizheted magad. A munkafüzet minden feladatát felmondtuk MP3 hanganyagra, hogy rögtön halld a helyes kiejtést is. A könyv végére szótár rész is került 350 szóval, amihez szintén tartozik hanganyag.

Mivel a leckék egymásra épülő nyelvtani szerkezetekből állnak, nem zavarodsz össze.

 

KINEK VALÓ EZ A TÖRÖK  NYELVKÖNYV?

 

Akiknek fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tanuljanak. Ideális kezdőknek és újrakezdőknek, azoknak, akik tanultak már törökül, de úgy érzik nincsenek rendben az alapok, nem tudnak hiba nélkül beszélni.

Teljesen ideális akkor is, ha már több sikertelen próbálkozáson vagy túl, ha már tanultál innen – onnan törökül, de még nem megy a beszéd. Ha nem akarsz kifizetni a nyelvtani magyarázatokért egy kisebb vagyont egy nyelvtanárnak. Ha szeretnél tagja lenni egy motiváló, segítőkész török tanulói közösségnek. Ez a könyv azoknak való, akik elszánták magukat, hogy megtanulnak törökül, nem akarnak tovább halogatni, de szükségük van valakire, aki fogja a kezüket a tanulási folyamat közben.

Még valami, ez a könyv interaktív, tehát ha valahol elakadsz, kérdezhetsz is tőlünk. Nem hagyunk magadra! A könyv megvásárlói részt vehetnek nyelvgyakorló klubunkban, ahol a többiekkel gyakorolhatnak tanári felügyelet mellett.

 

AZ ELSŐ 50 MEGRENDELŐNEK EGY FONTOS AJÁNDÉK!

Ha komolyan tanulsz törökül, tuti, hogy már meggyűlt a bajod az igei vonzatokkal. Vagyis azzal, hogy a törökben a legtöbb ige előtt álló szóhoz ragot kell kapcsolni, és persze nem mindegy, hogy milyet. Ezekről az igei vonzatokról magyarul egyszerűen nincs anyag, mert még soha senki nem csinált ilyet. Joggal kérdezheted, hogy akkor mégis honnan tanuld meg őket? Ezt a tátongó űrt akartuk pótolni azzal, hogy összegyűjtöttük a 170 leggyakrabban használt török igét a vonzataival együtt, és mindegyikkel írtunk példa mondatot is. S mivel úgy gondoljuk, hogy egyetlen török nyelvi anyag sem ér sokat, amihez nincs hanganyag, ezt a 170 igét és mondatot is felmondtuk nektek törökül, hogy a helyes kiejtést is rögtön meg tudjátok tanulni.

Ez egy nélkülözhetetlen, nagyon fontos tananyag, amire mindenkinek óriási szüksége van, aki helyesen meg akar tanulni törökül! Ha gyorsan rendelsz, most ezt a tananyagot AJÁDNÉKBA kapod!

 

Itt van tehát két lehetőség, hogy megtanulj törökül.

img_20180325_151759.jpg


Az alap csomagban
a nyelvtankönyvet rendeled meg munkafüzet résszel, hanganyaggal,
valamint, ha az első 50 megrendelő között leszel,
ajándékba kapod az igei vonzatok füzetet hanganyaggal.

 

 

 

img_20180325_083233.jpg
A haladó csomagban a nyelvtankönyv munkafüzet, hanganyag mellett megkapod a turistáknak szóló (utazáshoz elengedhetetlen) tananyagunkat, a nyelvi útitárs könyvet, hanganyaggal, valamint
török-magyar / magyar-török szótár, és függetlenül attól, hogy hányadikként rendelsz, az igei vonzatos füzet hanganyaggal is a tiéd.

 

Nos, melyiket  csomagot kéred?

 
megrendelo.jpg

 RENDELD MEG ITT!

 

                 Török nyelvtankönyv

                       Adatkezelési tájékoztató PDF

Email*
Név*
Ezt kérem*
Telefonszám*
Fizetési mód*
Számlázási cím*
Szállítási cím*
Elolvastam az adatkezelési tájékoztatót, és elfogadom a benne foglaltakat.*
Engedélyezem a hírleveleket, és kérek reklám tartalmú leveleket.
Szólj hozzá