2018. jan 01.

Barış Arduç interjú

írta: PERA
Barış Arduç interjú

Interjú a Kiralık Aşk sztárjával, Barış Arduç-csal

Azzal, hogy a török sorozatokat külföldön is elkezdték vetíteni, a Balkánon, Közép-Keleten és Közép-Amerikában, óriási az érdeklődés a török színészekkel készült interjúk iránt. Éppen ezért a Kiralık Aşk (Kiadó szerelem) című sorozat egyik főszereplőjével Barış Arduç-csal való beszélgetést is sokan várják.. A Hello!  magazin,  a Mutluluk Zamanı (A boldogság ideje) című film vetítése előtt pár nappal készített interjút  Barış-sal Madridban.

1_19.jpg

◊ Gondoltad volna, hogy a Kiadó szerelem című sorozattal ennyire népszerű leszel? Esetleg volt benned némi bizonytalanság amiatt, hogy a  Racon „Ailem İçin” című sorozat rövid időn belül befejeződött?

A Racon Ailem İçin (Racon: A családomért) sorozat előtt 12 munka felkérést kaptam,  én mégis ezt a sorozatot választottam. Elkezdtek sokan érdeklődni irántam, de nem gondoltam, hogy olyan nagyon híres lennék. Annak ellenére, hogy ez a sorozat mindössze egy hónapig tartott, mégis ömlöttek a munkák, így megegyeztem a Star Tv-vel. Ez pedig egy teljesen más önbizalmat adott nekem...

Három munkából kellett választanom, hogy melyiket vállalom el. Az egyik egy női cipő tervező karaktere volt. Voltak ugyan kétségeim, hogyan fogom ezzel a szereppel a nézőket elcsábítani,  mégis elfogadtam a szerepet, és belekezdtünk a „Kiadó szerelem” című sorozatba…

Az első részt az egész stábbal együtt néztük meg, ami mindenkiben furcsa érzést keltett. Szinte egyetlen nap alatt vett az életünk 180 fokos fordulatot. Másnap Cihangir-ban sétáltam az edző terem felé, fülemben  fülhallgatóval, és akkor egy pillantás alatt vettem észre, hogy híres lettem.

◊  „ A boldogság ideje” című filmben  Mert szerepe, életed első mozi film főszerepe. Amikor befejeződött a sorozat, meséltél egy mozi film történetéről, ez az a történet?
Igen, ez az a sztori....Miközben még ment a „Kiadó szerelem”, Şenol-lal és Elçin-nel beszélgettünk róla, mi lenne, ha csinálnák együtt egy filmet. Amikor meglett az ötlet és a történet, Buğra Gülsoy megírta a forgatókönyvet, és életre kelt a filmünk.

A NAGYHANGÚ EMBEREKNEK ÁLTALÁBAN ELÉG KOMOLY TRAUMÁI VANNAK

◊ Milyen ember Mert? Hasonlít Ömer-re? Megszeretted Mert karakterét?
Mert nagyban különbözik Ömer-től. Ömer nem szereti túlságosan közel engedni magához az embereket, nem beszél érzelgősen, nagyon komolyan veszi a munkáját, megfontolt karakter. Mert pedig egy energikus, izgalmas, életteli karakter. Nagyon okos vállalkozó, a munkatársait motiválni képes vezető. Szeret flörtölni a nőkkel, tehát ebből a szempontból Ömer szöges ellentéte. A nagyhangú embereknek általában elég komoly traumái vannak, Mert is kicsit ilyen. Mert egy „boldogság” maszkkal az arcán kering az életben. Úgy tűnik, hogy szereti, ha sokan vannak körülötte, szeret emberek között lenni, tehetséges, határozott üzletember, legbelül mégis magányosnak érzi magát. Megszerettem Mert karakterét a munka során.

◊  Természetesen mi is olvastuk a film összefoglalóját, tudna mégis egy kis információt adni róla?
Mert, a mutluet.com.tr nevű weboldal tulajdonosa. Ez az oldal segít a regisztrált tagjainak abban, hogy ebben a rohanó világban ne felejtsék el a fontos napokat, évfordulókat, születésnapokat, erre figyelmezteti őket. Például mondjuk, hogy a testvérednek születésnapja lesz, ez a program leköveti, hogy a közösségi médiában mit like-olt, mire keresett rá az ünnepelt, így kitalálja, hogy mi lenne számára az ideális születésnapi ajándék. Sőt, még a szülinapi meglepetés bulit is megszervezi. Valójában ez egy olyan program, ami elveszi az embertől azt a várakozási, tervezési érzést, amit akkor érzünk, amikor valakit meg szeretnénk lepni. Tökéletesen rávilágít a jelenkori társadalom problémáira, bemutatja a virtuális világ sajátosságait. Mert ezzel az ötlettel lesz gazdag. Megkeresik egy komoly üzleti ajánlattal, és ezzel veszi kezdetét a film. A sztoriban véletlenül megismerkedik Ada-val, aki az álarca mögé lát, és eléri nála, hogy megtanuljon ezen álarc nélkül élni. Továbbá azt is megtanítja neki, hogy a szerelem sem tökéletes, az is tele van hibákkal.

2_13.jpg

ÓRIÁSI ÉLMÉNY VOLT MOTORCSÓNAKOT VEZETNI

◊ Az előzetesben láthattuk, hogy különböző járműveket vezettél, élvezted?
A terepjárós jelenetek többségében mi magunk vezettünk, és nagyon élveztük. De a legjobb mégis az volt, amikor Tuzla-ból elindultam a Boszporusz felé motorcsónakkal. Életemben először vezettem motorcsónakot és ez hihetetlen élmény volt. Annak ellenére, hogy a film egy romantikus komédia, mégis vannak benne akció filmbe illő jelenetek, úgyhogy remélem mindenkinek tetszeni fog.

◊  Heybeliada-n is forgattatok, és látszik, hogy élveztétek. Hogy teltek az ottani forgatások?
Elég nehéz volt az isztambuli dugóban ide-oda járkálni a forgatási helyszínek között, ezért a szigeten nagyon könnyű és élvezetes volt a munka. Öt napot töltöttünk ott, és nagyon kényelmes volt így dolgozni. Még a tengerben is fürödtünk, és nagyon szép jeleneteket vettünk fel. Úgy gondolom, hogy a nézők is nagyon odalesznek a látványtól.

FOLYTATHATJUK A KÖZÖS MUNKÁT ELÇiN-NEL

Milyen volt a közös munka ELÇiN-nel?
Nagyon élveztük ezt a munkát is együtt. Megvolt az összhang, úgyhogy újabb közös munkát gondolkodunk…

A cikk forrása: 
http://www.hurriyet.com.tr/baris-arduc-bir-gecede-sohret-oldum-40632988

Kövessetek minket a  facebook-on   instagramon, pinteresten és youtube-on is!

 

Szólj hozzá

interjú blogazin török sorozatok kiralik ask baris arduc