2017. ápr 09.

Engin Akyürek és Fahriye Evcen munka közben!

írta: PERA
Engin Akyürek és Fahriye Evcen munka közben!

 

Az ÖLENE KADAR sorozat kulisszatitkai…
ol.jpg

Bár sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a sorozat hamarosan véget ér, nagyon sokat szeretik, és minden csütörtökön a TV előtt ülve, kíváncsian várják a folytatást. Nézzünk hát be a forgatás kulisszatitkaiba egy kicsit.

A rajongókat nyilván érdeklik az olyan kis apróságok is, mint például, hogy a sorozat színészei hogyan – miként viselkednek a forgatás során, mit esznek, mit isznak, vagy éppen mitől boldogok. Mindezekről leginkább a szett „titkos” hősei tudnak mesélni.

Sevgi Tümen (Koordinációs igazgató):
Engin Akyürek-re mondhatjuk, hogy valójában két személyisége van a forgatáson. Az egyik, a minden reggel mosolyogva érkező, minket mulattató Engin, a másik személyiség pedig az, aki, amint a forgatási helyszínre lép, 'Dağhan'. A másodikat rajongással  nézzük, az elsővel pedig nagyon jókat szórakozunk. A forgatás szüneteiben sok mindenről  beszélgetünk vele, pl. az életről, moziról, emberekről és könyvekről. Elmondhatom, hogy ő a legfegyelmezettebb és a legeltökéltebb. Ő egy olyan ember, aki ugyanazzal a motiváltsággal,  tervezettséggel végzi a munkáját, mint az első napon.

Viccelődünk is munka közben

ole.Jpeg

Ali Dinç (előkészítő és időbeosztásokért felelős asszisztens): 
Egyszer, Engin és Ragıp Savaş jelenetében volt egy rövid rész, amiben futárként én is szerepeltem.
Az volt a dialógusunk Enginnel, hogy Engin azt mondja: „Ha végeztél odaadnád nekünk a kosztümöd?”, nekem pedig azt kellett válaszolnom, hogy „A kocsi csomagtartójában van váltóruha, majd ki kellett mennem a jelenetből. Na, ez végül nem így történt. Mindenki összeesküdött a hátam mögött, és megvicceltek. Amikor azt mondtam, hogy „A kocsiban van váltó ruha, és pont indultam ki a színhelyről, Engin a normál szöveg helyett ezt mondta:  „Nem lehet, mi azt szeretnénk, ami rajtad van!”. Ragıp Savaş levette a szemüvegem, Engin pedig a dzsekimet, és az egész szett dőlt a nevetésről.

Erdal Bali (Művészeti vezető): 
Nagyon élvezetes Fahriye Evcen-nel dolgozni. Minden reggel vidáman jön a forgatásra. Ahogy meglátjuk a mosolygós arcát, máris bearanyozta mindannyiunk napját. Amikor ő ott van, minden pillanatunk viccesen telik. Anélkül, hogy külön keresné a boldogságot, mindennek tud örülni ami körülveszi, mindent élvez, ami a környezetében van. Ő a forgatás legtermészetesebb és legviccesebb hölgye.

Volkan Aydın (Gyártási asszisztens): 
Mesut Akusta amennyire jó színész, pont olyan jó ember is. Két fontos dolog van ahhoz, hogy boldog legyen. Ne legyen hideg, és legyen friss tea! Ha ez a kettő megvan, nincs is nála boldogabb ember. Ő a forgatás legcsöndesebb embere, csak a munkájára koncentrál, kizárólag azzal foglalkozik.

Yücel Hüdaverdi
Nincs az a negatívum, ami  Gülcan Arslan energiáját csökkenthetné. Tudják, hogy mi teszi őt a legboldogabbá? A „meglepetés tojások”, a Kinder tojások.

Beste Sultan Kasapoğulları (Rendező asszisztens): 
Minden rendező assisztens álma Tansu Biçer. Sosem késik a forgatásról, nem felejti el a szövegét és sosem várakoztat meg. De mi az, ami boldoggá teszi? A válaszom: a munka vége.

Muhammed Ejder (Teás): 
Ferdi Sancar sosem lép be a forgatásra anélkül, hogy ne inná meg az általam készített kávéját. Mondok nektek egy titkot vele kapcsolatban. Ő a forgatás „mormotája”. Amikor épp nincs jelenet, amiben szerepelne, a kosztümös kocsiban szokott szunyókálni.

Nekünk jól esett ezeket a kis apróságokat megtudni kedvenceinkről. Ha te is így érzel, oszd meg a cikket és iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre is!

 Kövessetek minket a  facebook-on   instagramon, pinteresten és youtube-on is!

 

Szólj hozzá

sorozatok blogazin török sorozatok engin aykürek ölene kadar