2017. már 08.

Tarolnak a török sorozatok!

írta: PERA
Tarolnak a török sorozatok!

Jobbnál - jobb török sorozatok, melyek sok ezer nézőre gyakorolnak nagy hatást...

 

dd.jpg

Aki rendszeresen  olvas minket jól tudja, hogy egész blogunk alapötlete a török sorozatoknak köszönhető.
Hiheteten, de bizony már 6 éve annak, hogy az EZEL -Bosszú mindhalálig című sorozat befészkelte magát a mindennapjainkba, s ezzel megterembette a "török uralmat" az életünkben. Belegondolni sem merünk, mi lenne most, -pontosabban mi minden nem lenne, ki mindenki nem lenne az életünkben, ha ezt a sorozatot nem nézzük meg...  Az Ezel csak a kezdet volt, kvázi katalizátor, ami elindított mindek Isztambul felé, a török kultúra, a török emberek és a török nyelv felé. 

Azóta, számtalan török sorozatot nézhetünk a TV-ben, vagy a neten feliratozva, s ezzel persze ezek a sztorik előtérbe kerültek. Harsognak tőlük a reklámok, az újságos standok és különböző portálok is egyre sűrűbben választják témaként őket. Szubjektív magán véleményünk csupán, de ezen cikkek többségének megszületnie sem érdemes, mert csupán kattintásszám hajhászás, nem pedig a valódi, hozzáadott érték egy-egy beszámoló célja.

Most azonban kincsre bukkantunk! Aki kicsit is érdeklődik a török sorozatok iránt, élvezettel fogja olvasni azt a cikket, amely zseniális összefoglalja, miben rejlik a török sorozatok népszerűségének az ereje! A szerzőtől természetesen engedélyt kértünk rá, hogy a cikket blogunk is átvegye. Kérésünkre a válaszát "vágatlanul" idézzük, s ha a beszámolóját elolvassátok, majd megértitek miért vagyunk rá büszkék!

"Szia � Megnéztem a blogodat, követni foglak, nagyon szép munka, gratulálok hozzá. Megtisztelsz azzal, hogy érdemesnek tartod a posztomat arra, hogy átvidd az oldaladra �

Nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, ti mit gondoltok a cikkről, s persze a török sorozatokról?

Török sorozatok - tarolnak, de vajon minek köszönhetik a népszerűségüket?

 

 

Szólj hozzá

sorozatok török sorozatok sorozathelyszínek