2017. jan 12.

Török sorozatok sztárjai menyasszonyként!

írta: PERA
Török sorozatok sztárjai menyasszonyként!

2016. híres menyasszonyai és csodás ruháik


Kuzey Güney -Tűz és víz, Karasevda -Végtelen szerelem, Ezel bosszú mindhalálig
csak, hogy a magyar TV által is vetített legnépszerűbb török sorozatokat említsük...

Az Ezel bosszú mindhalálig volt az első török sorozat, amit magyar csatornán láthattunk. Azóta megállíthatatlanul menetelnek előre a jobbnál-jobb történetek, és gyűjtik "áldozataikat". Mert török sorozatot nézni majdhogynem fertőző. Ha leül az ember, hogy éppen csak belekukkantson, többé nincs menekvés :)

Ahogy a történeteket, úgy természetesen a szereplőket is megszeretjük és árgus szemmel vadásszuk a híreket, amelyek megjelennek róluk. 2016.  kiemelkedő volt neves házasságkötések szempontjából. Több kedvencünknek is bekötötték a fejét.

Íme a leghíresebb menyasszonyok és a nagy napon viselt ruháik:

Neslihan Atagül
Neslihan Atagül, a jelenleg is futó, Kara Sevda (Végtelen szerelem) sztárja, két év után, tavaly fogadott örök hűséget szerelmének, a szintén sikeres sorozatszínész, Kadir Doğulu-nak. Esküvőjüket egy impozáns Boszporusz parti yali-ban, a Kanlıca-ban lévő Ajia Hotelben tartották. Az Ajia Hotelt a filmesek is kedvelik, számtalan filmet forgattak már itt, amelyről itt írtunk. Neslihan a szertartáson a Vakko Wedding, mélyen dekoltált, ékkövekkel hímzett, csipkés menyasszonyi ruháját viselte.

nesli.png

Başak Dizer
A stylist-ként tevékenykedő Başak Dizer és a magyar nézők körében leginkább a Tűz és víz (Kuzey Güney) sorozatból ismert párja, Kıvanç Tatlıtuğ, Párizsban házasodtak össze. Başak  különleges, világoskék belsejű, testhez simuló, csipke menyasszonyi ruháját Özgür Masur tervezte.

basak.png

Sinem Kobal
Sinem Kobal és a Magyarországon elsőként vetített török sorozat, az Ezel bosszú mindhalálig főszereplője, Kenan İmirzalıoğlu is 2016-ban mondtak egymásnak igent. Csodálatos környezetben, Ayvalık Cunda szigetén az Ortunç hotel kertjében esküdtek meg. Sinem Kobal, Tuana Büyükçınar által tervezett szolid menyasszonyi ruhájában tündökölt.

sinem.png

Sinem Öztürk
A Kiralık Aşk sorozatának Yasemin-ja, Sinem Öztürk egy híres reklám szakemberrel, Mustafa Uslu-val kötötte össze az életét. Ő is Özgür Masur tervező egyik ruháját viselte a jeles napon. Sinem, aki immáron harmadszorra öltött menyasszonyi ruhát, ez alkalommal egy szolid darabot választott. A hátán mélyen kivágott ruhában olyan elegáns és kecses volt, mint egy hattyú.

 sinem_ozturk.png

 Gratulálunk mindnyájuknak és sok boldogságot kívánunk!


Kövessetek minket a  facebook-on   instagramon, pinteresten és youtube-on is!

 

Szólj hozzá

sorozatok blogazin Kuzey Güney török sorozatok forgatási helyszínek