2016. okt 29.

Végtelen szerelem -Kemal konténerháza!

írta: PERA
Végtelen szerelem -Kemal konténerháza!

A Karasevda sorozat forgatási helyszíneinek újabb helyszíne:

 

Gondoltátok volna, hogy Kemal Soydere első évadbeli, egyszerűnek tűnő konténerháza tulajdonképpen egy luxus kégli?

kemal_sajat2.jpg

A „semmi közepén” álló, első ránézésre valljuk be, semmi extra kinézetű konténerház bizony egy aprólékos, minden részletre kiterjedő tervezői munka eredménye. A sík vonalvezetésű minimál design sem véletlen. A tervezők célja ugyanis az volt, hogy a házat az őt körülvevő természetes környezet emelje ki, és ne a díszítés hozza előtérbe.  

A 2013-ban épült ház luxus építőanyagok felhasználásával készült. A szerkezeti elemek acélból és tömör fából vannak, a nyílászárókhoz pedig egyedi alumínium keretet használtak. A házat biztonsági üveg borítja, a három oldalról automata zárszerkezettel záródó ajtót rejtett biztonsági zárral szerelték fel. A világítást, és a padlófűtést külső vezérléssel is lehet irányítani, vagyis akár okos telefonnal is aktiválhatók.

Designer tervezés kívül - belül!

 
A körültekintő precíz tervezés, a magas minőség minden apró részletben megmutatkozik.
kemal_haza1.jpg

A belső berendezés szintén designer tervező munkája. A bútorok 100 éves fából készültek, melyeket a Fekete tengeri térségből hozattak. Az 1100 nm-es telekre épült házat elegáns kert veszi körül, melyben kis patak is csordogál.

kemal_haza2.jpg
Kemal házának környéke csendes, nyugodt, madárcsicsergős környék, egyébként kedvelt kirándulóhely, Isztambul belvárosától jó messzire, mintegy 2 órányi busz útra. Az, hogy ő és Nihanék az első évadban szomszédok lehettek, csupán a filmben volt lehetséges, mert a két ház egymástól hozzávetőleg 50 km-re van.

 


Kövessetek minket a  facebook-on   instagramon, pinteresten és youtube-on is!

 

Szólj hozzá

végtelen szerelem Török sorozatok sorozathelyszínek karasevda isztambuli forgatási helyszínek török sorozatok forgatási helyszínei végtelen szerelem forgatási helyszínek karasevda forgatási helyszínek