2015. jún 01.

Isztambul Shopping Fest!

írta: PERA
Isztambul Shopping Fest!

Isztambulról a nevezetességek után jó eséllyel a tömeg és az árudömping jut eszünkbe. Akár jártunk ebben a városban akár nem, biztosan ismerjük vagy hallomásból értesültünk már a nagy bazárban lévő kínálatról. Annak pedig, aki szeret shoppingolni, hétvégétől pláne Isztambulban a helye.

jo.jpg

Június 6-28 között, immár ötödik alkalommal rendezik meg ugyanis az Istanbul Shopping Fest-et, így városszerte 23 napon át a vásározásé, fesztiválozásé, szórakozásé lesz a főszerep, ebben az amúgy is folyton nyüzsgő városban. Ezen a nagyszabású rendezvényen világmárkák is képviseltetik magukat, kozmetikumok, ruházat, táska, cipő, ékszerek, kiegészítők, minden kapható lesz, amit csak el tudunk képzelni. A kereskedők különleges ajánlatokkal, szuperkedvezményes éjszakai vásárral, lakás és autó fődíjat kisorsoló nyereményjátékokkal várják mind a külföldi turistákat, mind a helyi érdeklődőket.

A több, mint 3 héten át tartó rendezvénysorozat közös utcai felvonulással kezdődik, amikor is Istanbul leghosszabb vásárló utcáján, az Istiklal Caddesin vonul végig a tömeg, Ortaköyben pedig ünnepélyes rendezvény megnyitót tartanak tűzijátékkal, vízi és fény show-val.

jo2.jpg

Tematikus napokkal igyekeznek segíteni az eltérő termékek iránt érdeklődőknek, így tartanak pl. külön kozmetikai napot, lakberendezési napot, táska-cipő napot.

Aki pedig június 26-án ellátogat  Yenikapi-ba, részese lehet a közös étkezésnek, az iszlám vallást gyakorlók közös böjt megtörő vacsorájának, az iftar-nak is.

Szerencsére ma már 3 légitársaság is verseng a Magyarországról Isztambulba utazók kegyeiért, így könnyen találhat ki-ki pénztárcájának megfelelő járatot, ha kiruccanna és megnézne egy igazi Shopping Fesztivált!

http://www.turkishairlines.com/
http://www.flypgs.com/
https://wizzair.com/hu-HU/FlightSearch

Garantáltan felejthetetlen vásárlással egybekötött nyaralási élményben lesz része annak, aki kilátogat erre, az Isztambul gazdag kulturális, történelmi  és gasztronómiai élményét  tömörítő rendezvényre.


Gyere, kövess minket a  facebook-on   instagramon  pinteresten és youtube-on is!

 

Szólj hozzá

fesztivál istanbul Isztambul blogazin Isztambuli programok shopping fest