2017. feb 04.

Online TÖRÖK Nyelvtanfolyam

írta: PERA
Online TÖRÖK Nyelvtanfolyam

dia1_3.JPG

VAJON 2017 LESZ AZ AZ ÉV, AMIRE ÚGY FOGSZ VISSZAGONDOLNI, HOGY AKKOR TANULTAM MEG TÖRÖKÜL?

A VÁLASZ A TIÉD...

Nem tudhatjuk, te pontosan miért akarsz megtanulni törökül, de van pár ötletünk:
- Voltál Törökországban nyaralni és nagyon megtetszett a nyelv
- Szerelmes lettél egy török fiúba vagy lányba, akivel szeretnél szót érteni
- Hallottál egy klassz török számot és szeretnéd tudni miről szól
- Te is a török sorozatok bűvöletében élsz és tudni akarod, mit mondanak valójában kedven színészeid
- Vagy a diplomádhoz van szükséged nyelvvizsgára?

Lehet persze más okod is, de tapasztalataink szerint, ezek a leg jellemzőbbek…


Te is megfigyelted, hogy azok az emberek, akik beszélnek egy idegen nyelvet, mennyivel több lehetőséghez jutnak? Pláne, ha egy ilyen különleges és kevesek által ismert nyelvet tudnak, mint a török.

Nem tudhatjuk, neked mi a célod a török nyelv tanulással,
de abban biztos lehetsz, hogy számtalan olyan ajtó fog kitárulni előtted, ami által végül ismeretségekhez, barátságokhoz, akár munka lehetőséghez, és önbizalomhoz jutsz.
Mikor már felirat nélkül nézed a filmeket, hallgatod kedvenc zenéidet, úgy fogod érezni, hogy igen, ez megérte.


Tehát kérdés, hogyan akarsz eljutni idáig?

 
Lassú verzió: - magadtól próbálod hosszú évek alatt, segítség nélkül, mindenféle innen-onnan összeszedett, rendszerezés nélküli, ingyenes anyagból összemazsolázni a tudást, miközben frusztrál, hogy nem tudsz még beszélni és azt sem tudod, jó irányba haladsz-e?!

Vagy a gyors és biztos verzió: -hogy online nyelvtanfolyamunkkal tanulsz, amit sok éves tanári és nyelvvizsgáztatási tapasztalattal, egymásra épülő-logikus sorrendben következő leckékből állítottunk össze neked.

 

MIT TANULHATSZ MEG A TÖRÖK START ONLINE TANFOLYAMON?

A tanfolyam anyaga megfelel az A1, A2 szintnek

32 nyelvtani videót fogsz kapni, amiből teljesen kezdő szinttől induló leckékből tanulhatod meg:
 - az állítást,
- a kérdés-tagadást,
- a birtoklást 
- a török jelen, múlt és jövő időt
- valamint számtalan más török nyelvtani szerkezetet


Az olyan alapvető témákat is megtanítjuk neked, mint a bemutatkozás, útbaigazítás kérés, óra, ruhák, élelmiszerek és ezek vásárlása, hétköznapi témákról való társalgás.

- Természetesen mindehhez akcentus nélküli, tökéletes kiejtéssel felmondott hanganyag is jár. 

- A leckéket tanári nyelvtani magyarázatokkal, sok példával, gyakorló feladatokkal kapod. 

- Látod a mondatokat törökül és magyarul leírva, hallod a tökéletes kiejtést, a megoldó kulcsokkal pedig    ellenőrizheted, hogy jól oldottad-e meg a feladatokat. 

 

MIT KAPSZ, HA JELENTKEZEL TÖRÖK TANFOLYAMUNKRA?

4 hónapos online tanfolyamotA 32 leckéből álló oktató videókat a nap 24 óráján keresztül egy zárt felületen tudod majd megnézni.  Hetente 2 új leckét fogsz kapni. A videókat nem lehet letölteni, de örökös hozzáférést kapsz, tehát ez innentől kezdve a tiéd. Soha nem évül el, bármikor, akár évek múlva is visszanézheted. A videókat bárhonnan – bármikor megnyithatod, telefonról, számítógépről, tabletről, laptopról, csak internet kapcsolatra van szükség.
a leckék formátuma: videó, mp3 hangfelvétel és PDF

gyakorlati oktatást:  egyéni skype—os és csoportos személyes beszéd órákon lesz lehetőséged gyakorolni, amit már megtanultál. Ezeken az órákon begyakorolhatod a beszédet és azt is, hogy megértsd,  ha törökül beszélnek hozzád.
korrepetáló órákat:  ha valamit nem értettél, skype-os korrepetáló órákon vehetsz részt, ahol megbeszéljük hol akadtál el.

sehova nem kell elmenned: otthon vagy akár útközben, házimunka közben, kényelmesen tanulhatsz, megspórolva ezzel egy csomó időt és útiköltséget
házi feladatokat: kapni fogsz házi feladatokat is, hogy lássuk, hogy haladsz, hol vannak esetleg olyan részek, amiket újra meg kell beszélnünk, többet kell veled gyakorolnunk.
hanganyagokat: Küldeni fogunk a szintednek megfelelő anyanyelvi / akcentus nélküli hanganyagokat, hogy gyakorolhasd a szövegértést, megszokd a török nyelv dallamát. Ezeket akár le is töltheted majd magadnak, és vezetés, sportolás, utazás vagy akár házimunka közben is hallgathatod.

facebook zárt csoportos támogatást is adunk:
Ha bárhol elakadsz vagy kérdésed lenne, bármikor kereshetsz minket, egy facebook zárt felületen is a segítségedre leszünk.

 

 KINEK VALÓ A TÖRÖK START ONLINE NYELVTANFOLYAM?


A TÖRÖK START az egyetlen olyan online nyelvtanfolyam, amely lépésről – lépésre tanít meg téged törökül. Nincsenek felesleges körök, elvesztegetett pénz és idő, csak színtiszta sikerélmény. 

Ez a program azoknak való, akiknek komoly szándékuk, hogy megtanulnak törökül, hajlandók heti rendszerességgel foglalkozni a nyelvtanulással, és fontos számukra, hogy megbízható, hiteles forrásból tanuljanak. Ideális kezdőknek és újrakezdőknek, azoknak, akik tanultak már törökül, de úgy érzik nincsenek rendben az alapok, nem tudják biztonságosan használni a török nyelvtani szerkezeteket.

Teljesen ideális akkor is, ha már több sikertelen próbálkozáson vagy túl, ha már tanultál innen – onnan törökül, de még nem megy a beszéd. Ha kötött időbeosztásod van és nem tudod megoldani, hogy nyelvtanfolyamra járj.
Ha szereted a kötetlen tanfolyamokat és nem akarsz egy vagyont kifizetni egy nyelvtanárnak. Ha szeretnél tagja lenni egy motiváló, segítőkész török tanulói közösségnek.

A TÖRÖK START azoknak való, akik elszánták magukat, hogy megtanulnak törökül, nem akarnak tovább halogatni, de szükségük van valakire, aki fogja a kezüket a tanulási folyamat közben.

 

JELENTKEZZ MOST!

A tanfolyamra egyelőre 30 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, mert a kapacitásunk véges. Mindenkivel egyénileg fogunk gyakorolni, ezért annak érdekében, hogy maximálisan tudjunk figyelni rátok, nem tudunk 30 főnél többet elvállalni.
Fizetésre banki átutalással és rózsaszín postai csekken van lehetőség. Ha a választott csomag díját nem tudod egy összegben kifizetni, ez esetben 2 egyenlő részletben is kifizetheted. Amennyiben ezt a lehetőséget igénybe szeretnéd venni, keress minket e-mailben,
toroktanfolyam@gmail.com

dia12.JPG

jel.png

                  Online török nyelvtanfolyam

Email*
Név*
Ezt kérem*
Telefonszám*
Fizetési mód*
Számlázási cím*
Szólj hozzá

nyelvtanfolyam török nyelv online tanfolyam online török tanfolyam török tanulás