2016. dec 29.

Isztambul felhőkarcolói!

írta: PERA
Isztambul felhőkarcolói!

Itt lakik a Végtelen szerelem / Kara Sevda szívtiprója, Kemal Soydere is...


Ha valaki Isztambulnak csak a történelmi városrészében sétálgat, könnyen hiheti, hogy nincsenek igazán magas épületek a városban. Pedig Isztambulnak óriási felhőkarcolói is vannak. Hatalmas üvegpaloták, amik felfoghatatlan magasságig emelkednek az ég felé.

isztambul_levent.jpgAz üzleti negyednek számító Levent kerület Isztambul európai oldalán fekszik, és akár érezhetjük azt is, hogy New York-ban vagyunk. A legmagasabb épület 280 méter magas, ami önmagában félelmetes magasság.  Ezeket a toronyházakat persze már komoly földrengés biztos technikákkal építik.

levent_isztambul.jpgA városrész tömegközlekedéssel könnyen elérhető, METRO és rengeteg buszjárat, valamint dolmusok segítik a közlekedést. Közel van a TEM autópálya, a Barbaros sugárút, Fatih Sultan Mehmet híd és a Boszporusz híd is.

Levent az üzleti, kereskedelmi és kulturális élet központja, irodaházakkal, külföldi cégek, biztosító társaságok képviseleteivel és persze modern bevásárló központokkal. Itt, Leventben van az építészeti tervezői díjat nyert Kanyon bevásárló központ is, ahol hírességeket sűrűn kapnak lencsevégre. 

kanyon_isztambul.JPG
Ide, ebbe az ízig vérig modern, üzleti környezetbe költöztették Kemal Soyderét, a Kara Sevda (Végtelen szerelem) szívtipróját is. Persze Kemal is egy hatalmas holding részvényese, tehát szerepe szerint illik is ebbe a környezetbe.

Az apartman lakás épülete sem mindennapi, a két toronyházat belső tetőkert köti össze. A különleges, nem szabályos formatervezésű ház, 16 féle, magas belmagasságú típus lakást rejt.

levent_loft.jpg

Kemal új lakása is pazar, csak úgy, mint az első évadban lévő, luxus anyagokkal épült konténerháza volt.

A lakásokat földtől a plafonig üveg ablakokkal építették be. Minden apartmanhoz saját zárt parkoló, és saját tároló helyiség is tartozik. A komplexumban három szintes parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

A Levent Loft nem csupán egy lakás, sokkal inkább egy életstílus.


karasevda.jpg
Az épületnek saját rendezvény központja, fitness termei, masszázs és wellness részlege, szépségszalonja, kávézói és éttermei is vannak. Gőzfürdő, szauna és egy igazi török hamam is helyet kapott benne. Nyáron félig nyitható tetős uszoda és napozó terasz várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

A lakók nyugalmát 24 órás biztonsági szolgálat védi.

Ebben a pazar környezetben él tehát Kemal Soydere, egyelőre egyedül…

vegelen_szerelem.jpg



Kövessetek minket a  facebook-on   instagramon, pinteresten és youtube-on is!

 

Szólj hozzá

végtelen szerelem török sorozatok Török sorozatok forgatási helyszínek sorozathelyszínek karasevda végtelen szerelem forgatási helyszínek karasevda forgatási helyszínek